maanantai 13. joulukuuta 2010

Radiation therapy, here I come!

Teksti ilman aakkosia, koska maito ja nappaimisto eivat kuulu yhteen.

Onkologin peukku nousi siis sadehoidolle. Huomenna se ramppaus sitten alkaa. Pahkura, jota ihmettelin oli rasvanegroosia. Kunnon nesteturvotuskin oli paassyt viikossa keraantymaan ja punktion saalis oli reilut 400 ml, kylla helpotti.
Peukku nousi myos lapinipidille, se aloitettaan sadehoidon jalkeen. Haittavaikutuksia on jotain, mutta ei kuulemma pahoja, lahinna kiusallisia, kuten ripuli ja akne. Kiva, kiva. Taman laakkeen tutkimukset on siis viela kesken ja varmasti ei voida sanoa onko tasta laakkeesta mulle apua, mutta ma olen valmis varmuuden vuoksi karsimaan pikku haitoista, jos silla voidaan lisata mahiksia, etta syopapaskiainen ei palaa.

Nyt ma menen vuorautumaan toppavaatteisiin ja karryttelen hakemaan poikaa hoidosta.

6 kommenttia:

 1. Hieno juttu, että kaikki vihdoinkin sujuu! Noin paljon nestettä, ei ihme että helpotti sen pois saaminen ja toisellekin turvotukselle saatiin nimi. Tervemenoa säteisiin! Ei tarvitse miettiä, mitä seuraavat viisi viikkoa tekisi. Ollaan jo tukevasti ensi vuoden puolellla, kun ramppaus loppuu (ja puhutaan kyllästymisestä joku toinen kerta). Tuli varmaan mukavampi joulumielikin, kun alkaa taas tapahtumaan.

  VastaaPoista
 2. Go go, antaa palaa! tai ei ehkä sittenkään;) perusrasvaa ja bepanthenia rintaan ja rinta rottingille.
  Turvotuksen syythän olivat juuri sitä mitä veikattiinkin, hyvä että huoli on pois. JA se uusi lääke: mitä sitä ei olisi valmis kestämään, jotta tautipeikko pysyisi loitolla. Akne ja ripuli kuulostaa ihan kohtuu kestettäviltä..
  Jaksamista "säteilevään" jouluruuhkaasi!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että homma nyt etenee suunnitelmien mukaan ja saat sen uuden lääkkeenkin :) Aknea mulla oli reippaasti tuossa toukokuun lopulla Herkun ja Taxoteren päätteeksi. Blogista löytyy kuvakin.. Ja onhan sitä ripuliakin ollut...

  Joulumieltä ja jaksamista!

  VastaaPoista
 4. Jep, tuttuja haittavaikutuksia on mullekin nuo ripuli ja akne sytostaateista. Eiköhän niiden kanssa pärjää.

  VastaaPoista
 5. Todella mahtavaa, kun löytyy uusia lääkkeitä ja niitä vielä saakin. Toivottavasti et saa pahoja oireita ja ihosi kestää säteet hyvin.
  Muutenkin kuulostat vahvemmalta, hienoa!

  VastaaPoista
 6. Ekat säteet onkin sitten jo takanapäin, pienet sille! Tai vaikka isot. Ja tsemppiä hoitoihin!

  Keljua kun kaikista lääkkeistä tulee sivuoireita. Mutta itsekin tarttuisin silti melkein mihin vaan jos olisi edes mahdollisuus että sillä paskiaisen paluu estetään. Peukut siis myös lapinipidille!

  VastaaPoista