torstai 5. elokuuta 2010

Seesteistä tutkimusten odottelua

Väsymys on alkanut helpottaa ja nyt pääsee jo vähän nauttimaankin tauko viikosta. Toki Taysissa ravataan tänään A:n lääkärissä ja huomenna keuhkojen CT. Mieli on suht rauhallinen, vaikka ajatuksissa vähän väliä käy vuorotellen "jos kaulalla on jotain" ja "jos siellä keuhkoissa onkin jotain". Tuntuu jotenkin pelottavalta, että kaulalta löytyisi metastaasi, sehän tarkoittaisi, että se pyrkii aivoihin ja aivometari tuntuu jotenkin erityisen pelottavalta. Ei nyt mitenkään erityisen paljon ahdista, ehkä masennuslääke alkaa vaikuttaa, mutta ei siitä panikoinnista mitään hyötyä tietysti olekaan. Otetaan uutiset vastaan sitten, kun tutkimukset valmistuu, turha niitä on kauheasti etukäteen surra.

Päänahka tuntuu pahaenteisesti vähän aralta, mun ihana pikku sänki saattaa kohta lähteä. Mä aina välillä koe nyhdän hiuksia, mutta vielä ei jää mitään sormiin. Mulla olikin tavoite, että hiukset kestäisi mun kummipojan rippijuhliin asti, ettei tarvisi laittaa peruukkia. Mies sanoi jo, että näyttää melkein siltä, että mulla olisi hiukset ja antoi hyväksynnän, että tällä päällä voi lähteä rippijuhliin.

Taas tekisi mieli lettuja, vasta 2 kertaa tällä viikolla paistettu. Voisi illasta muurikalla paistaa pienen pinon. :)

9 kommenttia:

 1. Lepo ja vanhempien hoiva tehnyt hyvää ja varmaan ne letutkin. Rohkeutta huomisiin tutkimuksiin ja totta, mitä se pelkääminen auttaa. No eipä sitä pelkoa voi estääkään, mutta toivotan hyviä tuloksia!

  VastaaPoista
 2. Toivotan myös voimia huomisiin tutkimuksiin ja parempia uutisia.

  VastaaPoista
 3. *Mukana peukuttamassa*

  "Aivometari tuntuu jotenkin erityisen pelottavalta." - se on kyllä totta. Kaikki missä mennään pääkopan sisälle tuntuu väkisinkin pelottavalta. Toivottavasti huoli on aivan turha!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä tutkimuksiin. Peukut on täällä ojossa!!
  Itse kokeilin viimeisiä hiustupsuja irrotella maalarinteipillä ?!?!?!?!?!? Häh... Niinpä, ensin pitää viimeiseen asti kiinni ja sitten irrottelee maalarinteipillä? Hullua on ihmisen mieli. Ehkä tarkoituksena oli,että se viimeinen sänki jää kiinni teippiin mielummin kuin että kaikki olisi ollut aamulla vaikka tyynyllä?! Ota tästä nyt selvää :)
  Tsemppiä ja ajatellaan parasta!

  VastaaPoista
 5. Pekut täälläkin pystyssä. Toivon hyviä tuloksia!
  Mukana ollaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos peukuista! Kyllä se taas veti vakavaksi, kun siellä putkessa makasi. Nyt ajatuksen mukavampiin asioihin, kohta lähdetään taas Kymenlaaksoon hakemaan pikku-V pitkältä mummolla reissulta kotiin. Ja sunnuntaina on mun ensimmäisen kummilapsen rippijuhlat.

  VastaaPoista
 7. Pidän kanssa peukkuja että tulee hyviä uutisia. Mun eka kummilapsi on jo kihloissa ja seuraavan rippijuhlat muutaman vuoden sisällä. Tunsin itseni tosi "vanhaksi" kun kummipoika pääsi ripiltä.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti tutkimustulokset olivat hyviä.
  Muurinpohjaletut ovat niitä lettujen aatelia, varsinkin jos ne saa onnistumaan sellaisiksi pitsireunaiseksi ja rapeiksi. Nam.

  VastaaPoista
 9. Tutkimusten tuloksia vielä odotellaan. Keuhkojen CT:n vastaus saattaa olla valmiina torstaina, kun menen osastolle portinlaittoon+sytostaateille.

  VastaaPoista