maanantai 13. syyskuuta 2010

Tosi kätsy tippaportti

Aaarggh! Toimi siis ainakin kolme kertaa. Perjantaina ensin hoitajat kolmeen kertaan piikitti ja sitten vielä anestesialääkäri kertaalleen ja totesitavat, että portti on varmaan kääntynyt väärin päin ja tarvii leikkaussalissa kattoa ja kääntää. No mulle tiputetaan Avastinia ja sen jälkeen 24 h ei saa tehdä haavoja niin portin kääntö lykkäänty tälle viikolle ja vielä epämääräinen ajankohta, että ne sitten soittaa. Hoitaja sen verran toppuutteli anestesialääkäriä, että mulla on pienet lapset, niin ei sitä niin vaan lähdetä sairaalaan. Lupasivat sitten päivän varoitusajan.
Mua siis oikein nauratti, toivottavasti nyt on käytetty kaikki huono onni ja tästä eteen päin kaikki menee kuin rasvattu.

Oikein mukava viikonloppu takana. Oltiin yllättäen häissä, miehen täti oli kutsunut syksyjuhliin syömään hirvenlihaa ja nehän sitten yllättäen tempasi naimisiin. Ihanat juhlat, ihan morsiusparin näköiset eli vieraat tuulipuvuissa, pihalla syötiin hirvenlihaa, kakkukin leikattiin retkipuukolla. Erähenkisiä ihmisiä siis, ainutlaatuiset juhlat.

Nyt mun täytyy kiitää kampaajalle!!! Meinasin ottaa vähän väriä päähän, kun on niin oudon värinen pää.

7 kommenttia:

 1. Kurja juttu toi portti, ei aina kuulumma toimi. Onneksi sinulla on ollut niin paljon kivoja juttuja, ettei taida niin paljon harmittaa. Se on selvä piristyksen ´merkki, kun alkaa ulkonäkö kiinnostaa. Ota oikein räväkät värit päähän :-D

  VastaaPoista
 2. Ihanat häät!

  Ja kamapaajakäynti on aina piristävä kokemus!

  vintti

  VastaaPoista
 3. Tuntuupa mukavalta, että pääsit nauttimaan yllätyshäistä ja ystävien seurasta viikonloppuna. Välillä muutakin kuin sairautta ja hoitoja.
  Hyvää alkanutta viikkoa! Voi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Höh, piti vielä portin alkaa temppuilla.

  Yllätyshäät kuulostaa ihanalta! Ja ihan kuin tuosta voisi päätellä että hiukset eivät ole tippuneet näiden sytojen takia kun olet kampaajaa suunnittelemassa. :)

  VastaaPoista
 5. Kitsune, hiukset ei tosiaan ole tippunut. Kai sen voi nyt uskoa, kun 7 tätä sytoa takana ja vaan 2 edessä. Kampaajalla vähän jännitti, kun perstiin väriä pois, että tippuuko hiuksetkin, mutta ei. Nyt on kiva väri, peilistä ei enää katso täysin kummajainen.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa - minkä värin valitsit ! On kyllä tärkeätä, ettei ihan pelästy, kun kattoo itteään peilistä, nyt en enää pelästy ; ) Kiva juttu tuo väri. Ite en vielä arvaa mennä, kun on niin lyhyttä pehkoa, mutta kait se siitä ...
  Ihanaa VÄRIKÄSTÄ syyspäivää
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Jostain syystä tämä postaus on jäänyt näkymättä/näkemättä aikaisemmin. Ja totta puhuen en nyt olis välttämättä halunnut tietää, että noinkin voi portin kanssa käydä.. Harmitus! Itselläni sen laitto on 1.10. ja juuri tuli ohjeet.

  VastaaPoista