tiistai 15. lokakuuta 2013

Ensimmäinen vastearvio CT

Tänään itkin vuorostaan ilosta ja helpotuksesta. En ole varmaan koskaan aikasemmin jännittänyt kuvien tuloksia näin paljon. Kaikkialla imusolmukkeet oli pienentyneet, pleuranestettä vasemmalla oli vähemmän ja ilmeisesti nyt ei näkynyt mitään solidia muutosta pleurassa. Eikä missään näkynyt uusia etäpesäkkemuutoksia. Oikealla keuhkossa näkyi keuhkokuumeen jälkitila eli ei ihme jos vähän henkeä ahdisti, kun parempikin keuhko oli huonona.

Huomenna luvassa sydämen uä ja perjantaina kolmas lääkehoito. Nyt jaksaa taas eteenpäin, kun tietää ettei kärsi turhaan.

Kippis teillekin!


8 kommenttia:

 1. Voi miten UPEITA uutisia!
  Olen lueskellut blogiasi pitkään. Itselläni diagnosoitiin triplanegatiivinen rs 9/2011 ja nyt sitten uusiutunut rs 9/2013. Leikattu viime ke, onkologille 28.10. Elän täällä mukana vahvasti. Tsemppiä siis sinne ja onnea vielä hyvistä tuloksista!!!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia uutisia ja kippis. Tuollaiset uutiset antavat roimasti lisävoimia että jaksaa taas tulevia raskaita hoitoja sivuvaikutuksineen. Luin vasta viikonloppuna blokiasi ja itkin kaverina myös omien murheideni vuoksi, kun myrkyt eivät tehoa ja nyt kuitenkin mennään leikkaukseen. Diagnoosi muuten sama kuin sinulla, mutta loburaalinen. Tsemppiä ja voimia meille molemmille. T. A

  VastaaPoista
 3. Voi kun hienoa! Isot voimahalit kannattelemaan kolmatta lääkitystä.
  anitta

  VastaaPoista
 4. Jei! Näillä uutisilla jaksaa. Aivan mahtavaa.
  Päivi

  VastaaPoista
 5. Terveydeksi! Cheers! ♥

  VastaaPoista
 6. Tosi hienoa!
  Iloitaan mukana kokotäydellä maljalla!

  VastaaPoista