torstai 24. lokakuuta 2013

Kuuma kuumempi...

Innolla kerkesin odottaa keskiviikkoa, kun makuaisti alkaa palailemaan. Aloitin kuitenkin aamuni nostamalla lämmön 40 asteeseen. Aamulla, kun pyysin miestä lisämään lähtiessään peittoa, vakuuttelin vielä itselleni, että kylmä mulla vaan on.

No puhelu syöpäpolille ja siellä mä taas käytävän sängyssä pötköttelin odottamassa labrojen valmistumista. CRP 50 ja Neutrofiilit 0,9 eli Neulastan pistämisestä huolimatta neutrofiilit oli laskenut aika alas. Pääsin kuitenkin kotiin antibioottireseptin kanssa. Alentunut vastustuskyky oli ilmeisesti päästänyt jonkinlaisen tulehduksen taas keuhkoihin. Tänään CRP 109, mutta vointi jo selvästi parempi, joten sain jäädä vielä kotiin ja huomenna taas labroihin.

Sytostaattioireet lisättynä korkealla kuumeella oli kyllä todella hurja kokemus. Onneksi sain miehen kuskaamaan, en olisi millään kyennyt edes taksilla matkustamaan. Toivottavasti seuraaville sytostaateille keksitään jotain, ettei joka kerta tarvitse olla kuumeessakin. Pelkästään labroissakin ravaaminen on turhan rasittavaa sytojen jälkeen. Niinhän se vaan on, että ei voi tietää kuinka vahva on ennen kuin ainoa vaihtoehto on olla vahva. Tästä ajatuksesta yritän ammentaa voimia tulevaan ja siitä, että tämä vaihe hoitoa on väliaikaista ja ensi vuoden puolella pääsen nauttimaan sytostaattivapaasta elämästä.


5 kommenttia:

 1. Kyllä sua taas koetellaan ihan kohtuuttomasti; oman vahvuutesi varmasti jo vähemmälläkin uskoisit. Mutta, jaksaa, jaksaa, vaikkei niin hyvin jaksaiskaan! ♥

  VastaaPoista
 2. Komppaan taas Ärkoota ja lisään kerpele!

  VastaaPoista
 3. No helvata, ei noita ny enää tarttis tulla :( mutta koitahan sinnitellä... tsemppiä ja pöpöille huutia!

  VastaaPoista
 4. Hei adelhaid! Kun luen blogiasi, tuntuu kuin lukisin omaa tarinaa. Oma dg C50.11&c79.8 ja ajankohdat 7/2010 ja 6/2013. Vertaistukea täältä ja vahvaa uskoa, toivoa ja rakkautta Sinulle! Ps. Olen ensimmäistä kertaa käynyt kenenkään blogia lukemassa, joten olen vielä "nimetön"!

  VastaaPoista
 5. Miten voi (hotti, hotimpi) Hottis nyt? Toivottavasti on saatu tulehdus kuriin ja olo paranemaan ♥

  VastaaPoista