tiistai 8. lokakuuta 2013

Voihan keuhkot!

Kun sytostaateista aloin toipua teki keuhkot temppujaan. Nousi kuume ja hengenahdistus taas paheni. Kiltisti sitten soitin syöpähoitajalleni ja lähdin sairaalaan verikokeisiin ja jäin sinne sitten yöksikin. Aloitettiin i.v. antibiootit ja tänään aamulla kuvattiin keuhkot. Vasemmalla nesteilevässä keuhkossa oli tulehdusjuostetta ja runsaasti kiinnikkeitä. Neste sentäs oli vähentynyt. Tulehdusta osasinkin odottaa, mutta olihan se vähän musertavaa kuulla, että keuhkossa on pysyviä muutoksia, jotka jatkossakin vaikuttavat suorituskykyyni.

Tulehdusarvot oli jo laskusuunnassa, joten pääsin kotiin suun kautta antibiooteille. Henkeä ahdistaa edelleen kovasti. Huomenna käyn vielä kontrolli verikokeissa. Onneksi tässä on vielä aikaa toipua ennen ensi viikon sytostaatteja.

4 kommenttia:

 1. Noi voi sun... Tosiasiahan tietty taitaa olla että tuonne keuhkoon jotain jää tai se jotenkin oireilee jatkossakin.Onko sulle yhtään puhuttu että onko noita syöpäsiä keuhkon osia mahdollisuus leikata? Vai eikö sellasta sitten levinneessä syövässä enää tehdä? Voimia sulle rutkasti jatkohoitoihin! anne

  VastaaPoista
 2. Voimahaleja! Tietoa ja taitoa hoitaville ja jaksuja sinulle.

  VastaaPoista
 3. Voi kökkö, ettei edes se Neulasta pidä näitä tulehduksia poissa :(

  Pikaista toipumista ja jaksamista hoitoihin ♥

  VastaaPoista