tiistai 20. heinäkuuta 2010

Ihan turha päivä

Siis tämäkin päivä oli taas niin turha. Käytiin sentäs mökillä mun porukoiden ja lasten kanssa, mutta sielläkin mä vaan nukuin ja oikein kun tsemppasin jaksoin käydä saunassa. Oli sellanen fiilis, että tästä kesästä ei voisi vähempää nauttia. Pääsis nyt nopeasti sinne pällitohtorille, jos vaikka päässä naksahtais paremmat vaihteet päälle. Ja juu tiedän, että ei se olo heti helpota. Meille on jo miehen kanssa tullut tavaksi välillä tuumata, että voisi asiat olla vieläkin huonommin. Mutta näillä eväillä porskutetaan eteenpäin.

5 kommenttia:

 1. Toivon sydämestäni myötätuulta elämääsi (-nne). Itsekin olen TAYS:n alueelta ja pääsin kuukauden odotusajalla psykiatrille joka olikin tosi pätevän oloinen.

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän sie siinä porskutat ! Ja nukkuminenkin tekee hyvää ... Pikaista aikaa pällitohtorille kuitenkin, ja toivottavasti saat sellaisen että kemianne menevät yksiin ja saat käynneistä kunnolla irti. Jaksuja.

  VastaaPoista
 3. Ei ollut turha päivä, jos sait nukuttua. Toivotaan oikein erikoishyvää pällitohtoria, silloin voi olo hieman kohentua ensimmäiselläkin käynnillä. (Itse saman alan tohtorille ilmoitin kyllä ensitapaamisella ja varmaan vielä toisellakin, etten edes halua parempaa oloa!)
  Molemmille voimia, miehelle ja sinulle, ja ilon hippusia aina väliin.

  VastaaPoista
 4. Mä kävin jo sairastumisen alussa yleissairaalapsykiatrialla ja sinne siis sain uudestaan lähetteen, toivottasti siis aika tulee ripeesti kun on jalka vähän niin kuin ovenraossa jo valmiiksi. Toivottavasti pääsen saman hoitajan juttusille, kun luottamus on jo olemassa.

  VastaaPoista