perjantai 9. heinäkuuta 2010

Minimyrkytys

Ei ole hyvät kelit kasvatella neutrofiileja vai kuun asennostako johtuu, että sen sijaan, että neutrofiilit olisi lisääntynyt eilisen 1,0:sta ne olikin laskenut 0,8:aan. Lääkäri kävi juttelemassa, että kaikkia sytostaatteja ei voi nyt antaa ja luultavasti elimistö alkaa olemaan aika väsynyt, kun on niin jo paljon sytostaatteja annettu. Herceptiinin sain ja vähän Gemzaria. Ensi viikolla mun omalääkäri tulee lomilta, niin se sitten miettiin mitä annetaan ja milloin. Mä en ainakaan vielä jaksanut ahdistua tästä epävarmuudesta, mutta kyllähän sitä vielä ehtii. Lisäahdistusta aiheuttaa vasemman kyljen kipu siis kasvaimen puolella rinnan kohdalla. Kainalo ja rinta onkin välillä särkenyt, mutta nyt kipua on ihan uudessa kohtaa. Mielikuvistus käy heti laukkaamaan.

Eilinen oli onneksi oikein onnistunut päivä, kun viiletin A:n kanssa kylässä parissa paikkaa. Pitää viikonlopuksi keksiä kaikenlaista ohjelmaa, ettei kerkeä liikoja miettimään. Siskolla voisi käydä saunassa, kun sillä on ihana vanha puusauna. Puusaunassa on aina enemmän tunnelmaa. Pikku-V lähti eilen muorin ja vaarin kanssa mökkeilemään, meidän olisi tarkoitus mennä tiistaina perässä, jos ei suunnitelmat mene ihan uusiksi.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kyllä ne neutrofiilit siitä taas nousee, parasta lääkettä varmasti onkin saunominen ja mukava seura, nauti niistä ja näistä harvinaisen lämpimistä kesäpäivistä. Puusaunaa ei mikään voita ! Voi hyvin !

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Eiköhän ne solut sieltä nouse. Vähän vaan jännittää, että miten hoitojen kanssa tehdään, toivottavasti eivät pitkity siis sytot. Äkkiä vaan leikkaukseen olisi oma toive niin päästäisiin eteenpäin.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista