lauantai 3. heinäkuuta 2010

Pää paloi

Paljaan pään esittely kostautui ja nyt on päänahka ilmeisesti kärvähtänyt. Nyt pitää sitten pitää hattua sen takia ettei pala lisää. Mielialakin on vähän parempi, yökin meni paremmin, kun otti vähän rauhottavaa, jota lääkäri kirjoitti mulle magneettitutkimusta varten.

Suunnitelma on nyt valmis mitä tämän kohtutulehduksen kanssa tehdään. Se ei siis ole parantunut, tänään otin viimeisen antibiootin. Huomenna siis kotiudutaan lomanvietosta niin mä suuntaan suoraan gynenpäivystykseen ja toivottavasti saan sitten niin tujut antibiootit, että kaikki oravaa pienemmät öttiäiset kuolee. Sunnuntai on tietysti ihan tyhmä päivä mennä päivystykseen, mutta kun maanantaina pitäisi olla sytostaatit niin niitä ei kuitenkaan anneta, jos ei tämä tulehdusasia ole hoidossa ja jos sitä aletaan vasta maanantaina selvittelemään niin sytostaatit joudutaisiin mahdollisesti siirtämään ja mä en nyt jaksa, jos taas pitää muuttaa kaikki valmiiksi tehdyt suunnitelmat. Ja jos sitten joku kehtaa käydä napisemaan, että miksi mä just sunnuntaina sinne läksin päivystäjää häiritsemään niin multa irtoo varmaan helposti kunnon itkut, että varmasti kaduttaa, että läksi semmosia kysymään. Nih! Että tällaista tänään.

Leipasin äsken marjapiirakan ja nyt odotellaan vieraita pikku-V:n myöhästyneille synttäreille.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti ihan pian ne kaikki oravaa pienemmät öttiäiset kuolee! Pääni taisin käräyttää minäkin, vaikka vasta iltapäivällä menin ulos - nukuttuani ensin puoleen päivään ja nautiskeltuani aamukahveja pari tuntia koneella.. Onneksi innostuin ostamaan lippiksiä perjantaina. Ainakin tuossa "Vaahteramäki-mallissa" on mukavan vilpoinen vuori :)

  VastaaPoista
 2. Tuo pitkittynyt tulehdus ei tosiaankaan kuulostaa yhtään hyvältä. :( Toivottavasti nyt löytyisi paremmin purevat lääkkeet. Peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 3. PS. Voisi olla hyväkin siirtää sitä sytotiputusta, että saataisiin tuo kohtutulehdus hoidettua ensin..? Aika kovalla koetuksella on sun kroppasi nyt :/

  VastaaPoista
 4. Mä kun en millään haluais siirtää sytoja, kun siitä tulee kauhee rumba sopia uudelleen lapsille hoitaja, sopia isovanhempien vapaat ja omat menot ja sytoputken päässä häämöttää kummipojan rippijuhlat, jotka osuu nyt hyvin, mutta jos hoitoja aletaan siirtää niin sille päivälle sattuu kuitankin pahimmat sivuoireet. Mutta tietysti jos on pakko niin sitten on.

  Lisäksi kasvain ja kainalo kipuilee niin saa koko ajan pelätä, että entäs jos nämäkään sytot ei toimi vaan vihulainen jatkaa vaan kasvuaan. siksi äkkiä vaan kaikki myrkyt.

  Tee mäkin siiryin takasin hatun käyttäjäksi, ainakin siksi aikaa kunnes päänahka paranee. Ystävä teki mulle mittatilaustyönä ihanan lierillisen sytomyssyn.

  VastaaPoista