maanantai 12. heinäkuuta 2010

Risuja, ei ruusua

Taysin acutassa taas viettetty aikaa, onneksi siellä oli hyvä ilmaistointi. Rinta siis edelleen punainen, päivällä soittelin omalle hoitajalle ja kävin verikokeissa ja sitten passitettiin päivystykseen odottamaan vastauksia. Valitettavasti tulehdusarvot oli normaalit eli ruusu-tulehdus se ei ainakaan ole ja jäljelle jää valitettavasti vain taudin aktivoituminen. Se taisi vaan ärsyyntyä, kun perjantaina annettiin vaan pikkuannos sytoja. No jos se mun omalääkäri vielä keksisi jonkun metrisen halon jolla kalauttaa syöpäpesäkkeeltä tajun taskuun, että päästään leikkaamaan. Huomenna kuulen varmaan lisää miten edetään.

5 kommenttia:

 1. Täältä lähtee rutkasti voimahaleja sinulle!!! Toivon parasta.

  -Jaana

  VastaaPoista
 2. Täältä myös kovastipaljon voimahaleja ja toivottavasti se metrinen halko löytyy ♥

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Uutena lukijana ilmottaudun mukaan. Mulla tissikasvainseikkailu on alkanut jo vuosia sitten ja raskauden aikana pasahti päälle. perjantaina leikattiin ja patologi lausuu sanansa parin viikon päästä. Alustavasti, ei ole pahaa laatua, mutta kuulemma ylläreiltäkään ei aina voi välttyä.

  Tuplahalolla megamäjäytys kasveja kohden.

  Iso Rohkeusvoimaterveyshalaus täältä ja jaksamista helteiden keskelle. Muo huvitti kun rintarauhaskirran hoitaja sanoi osastolta lähtiessä, että piä haava kuivana ja vältä hikoilua. Joo, ihan melkein onnistun :D

  VastaaPoista
 4. Toivotaan että ne tulehdusarvot vaan tulisivat vähän jälkijunassa, tai kyseessä olisi kuitenkin joku muu juttu. Voimia !!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas tsempityksistä! Seuraavassa päivityksessä lisää asioiden kehittymisestä.

  VastaaPoista